Vacature: Interieurverzorgster schoonmaak

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er in de schoonmaak voor onze woonwinkels in Wijchen. Het betreft een vacature voor 2 - 4 dagen in de week. Zo kun je naast je werk ook nog heerlijk genieten van jouw vrije dagen.

Jouw werkzaamheden

Hoe fijn is het om thuis te komen in een schoon en fris huis? Zo vinden wij het ook erg belangrijk om een schone en frisse werkomgeving en winkelomgeving te hebben. Als schoonma(a)k(st)er ben jij dan ook van groot belang in ons bedrijf. Jouw werkzaamheden bestaan uit de algemene schoonmaak van de woonwinkels. Denk hierbij aan het stofzuigen en dweilen van de vloeren, het poetsen van de winkelomgeving en het schoonhouden van de toiletten.

  • 16 - 32 uur
  • Dagen zijn flexibel in te delen
  • Beschikbaar: per direct

Ben jij iemand die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt? En krijg jij er energie van om met een stofzuiger en poetsdoek in de weer te gaan? Dan ben jij wellicht de persoon wie wij zoeken! Reageer op onze vacature door een mail te sturen naar catherine@woonboulevardwijchen.nl en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.