Barttafel Flint Eikenhout

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Stoere bartafel gemaakt van eikenhout. Deze bartafel heeft een industriële look en past perfect in deze of een andere stoer interieur. 

De bartafel is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen:

  • 140cm x 70/80cm x 94cm 
  • 160cm x 70/80cm x 94cm 
  • 180cm x 70/80cm x 94cm 

De tafel wordt standaard met een sealer behandeld. tegen meerprijs is een olie of lak ook mogelijk. Neem contact met ons op als u van deze mogelikheid gebruik wilt maken. 

Bestel deze robuuste bartafel online of kom naar onze showroom in Wijchen! 

 

 

Producteigenschappen

Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Eikenhout
SKU:
Bartafel-flint
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.