Bartafel Remy Metaal en Hout

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op voorraad
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Deze bartafel heeft een rank zwart metaleno ondertel. Samen met het robuuste houten blad geeft het deze tafel een industrieel uiterlijk. 

Bartafel Remy dan ook perfect in een industrieel interieur, maar ook in een modern of vintage woonstijl staat deze tafel prachtig. 

Hout en Metalen Sidetable Remy is ook verkrijgbaar als eetkamertafel en sidetable.

Producteigenschappen

Breedte:
160cm
Hoogte:
93cm
Diepte:
36cm
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Teakhout
SKU:
401-DD04, DD01A, DD03
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.