Zen's favoriet

Regelmatig delen wij onze favoriete producten op social media en in de nieuwsbrief. Een aantal van deze favoriete producten hebben wij nu samen gebundeld in deze inspiratieblog. Onze favoriete bestaan uit een aantal producten van nieuwe merken maar ook een klassieker uit de collectie van Zen!  

MUST Living Cube salontafel

De Cube is een serie van drie salontafels van het nieuwe merk MUST Living. De tafeltjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten. De Cube heeft een prachtige marmer look in de kleur zwart. Helemaal volgens de laatste trends! 

Bodilson Bruce Poederroze 

De kleur roze is een echte trend kleur aan het worden. Bij Bodilson spelen ze daar heel goed op in. Hun populaire bank Bruce is sinds kort namelijk ook verkrijgbaar in het poederroze. Wij bij Zen waren hier direct verliefd op en hoort natuurlijk thuis in ons favoriete lijstje. 

DTP Home Boekenkast Night 

Nog een nieuw merkje op onze website is DTP Home. Een prachtig merk met mooie producten die vooral een industrieel en modern design hebben. Boekenkast Night is zo'n kast die in beide interieur stylen goed tot zijn recht komt. Je kan de kast vullen met boeken maar het is natuurlijk leuker om in de kast jouw mooiste accessoires neer te zetten. Zo wordt het een echte pronkkast! 

Deze 3 meubels zijn de favorieten van Zen van dit moment. Wij zijn benieuwd welke jouw favoriet is? 

Liefs,

Inge

6 producten
Van hoog naar laag sorteren
 1. Must Living Salontafel Cube Small
  MUST Living Salontafel Cube Small
  € 299,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 2. Must Living Salontafel Cube
  MUST Living Salontafel Cube Medium
  € 499,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 3. Must Living Salontafel Cube Large
  MUST Living Salontafel Cube Large
  € 679,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
6 producten
Van hoog naar laag sorteren