Kleur van het jaar 2020

Kleur van het jaar 2020

Elk jaar wordt er de kleur van het volgende jaar bekend gemaakt door Flexa. Vorig jaar, 2019, was de kleur Spiced Honey. Een goudbruine kleur die erg sprankelend en aanwezig is. Voor 2020 is de nieuwe trendkleur onlangs bekend gemaakt. De kleur is een licht groen grijze tint met de naam Tranquil Dawn!

Tranquil Dawn

De nieuwe trendkleur voor 2020 is een prachtige toegankelijke kleur. Deze kleur is goed te combineren met andere tinten zoals, donker groen, geel en zelfs rood en paars. Juist die combinatie met andere kleuren maakt Tranquil Dawn een heerlijke kleur om mee te werken. Tranquil Dawn kan je combineren met andere kleuren op de muur. Maar wil je de muren rustig houden en in één tint dan kan je kiezen om deze kleuren toe te voegen door middel van meubels en accessoires. Wij zochten een aantal eetkamerstoelen voor jou uit die perfect bij deze trend kleur past.

Tranquil Dawn in de kinderkamer

Deze licht groen grijze kleur is zo toegankelijk dat deze trend kleur niet alleen voor de woonkamer gebruikt hoeft te worden. Tranquil Dawn is namelijk ook de perfecte kleur voor een kinderkamer. Of dit nu voor een jongen of een meisje is, deze kleur is voor beide te gebruiken. Voor een meisje kan je deze tint heel mooi combineren met roze of een lichte paars kleur. Voor een jongen mag het allemaal wat stoerder en kan je Tranquil Dawn heel goed combineren met een diepblauwe kleur of okergeel.

In de slaapkamer

Ook in jouw slaapkamer kan je de Tranquil Dawn heel goed verwerken. Als je van een subtiele en rustige slaapkamer houdt dan zou je deze kleur op één muur kunnen schilderen en de rest van de ruimte wit kunnen laten. Maar durf je wel wat meer kleur toe te voegen dan kan je er ook voor kiezen om deze groene kleur te combineren met paars en terracotta. Laat deze tinten dan ook terugkomen in de rest van de meubels en accessoires in de ruimte om voor een mooi geheel te zorgen.

kleur van het jaar 2019

Flexa Kleurentrends 2020 - Flexa.nl

Wij bij Zen zijn super enthousiast over deze nieuwe kleur. Hij is mooi te combineren met onze mooie collectie en past goed bij onze huisstijl. Erg benieuwd wat jij van deze nieuwe trendkleur vindt?

Ontdek meer blogs

Producten