Hoekbank Noa Groot

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Hoekbank Noa is een stijlvolle bank uit de collectie van Zen Lifestyle. De bank heeft een prachtige okerkleur en ottomaan met ronde vorm. Het model staat dan ook prachtig in veel verschillende woonstijlen. Dit model heeft een zitplaats extra ten opzichte van het kleinere model van hoekbank Noa. Daarnaast is de bank uit te breiden met een tafeltje (meerprijs).

Kenmerken van hoekbank Noa:

  • Stofcategorie C Oblis 5 Ocher
  • Poten Ark 14cm Zwart
  • Uitvoering: 3AL + Hoek + 1 ZA + Ottomaan 100 R
  • Model zoals getoond €5749, Excl. tafeltje (€655) Vanaf €5299

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van stoffen en uitvoeringen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Wijchen!

Producteigenschappen

Breedte:
317
Hoogte:
64
Diepte:
370
Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
115300020
Kleur:
Okergeel
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.