Bijzettafel Set Lime Milky White

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Ontdek de Lime bijzettafel set Milky White , een elegante en veelzijdige toevoeging aan je interieur. Met een  organische vorm, brengt deze bijzettafel een moderne en natuurlijke uitstraling in elke ruimte. Gemaakt van duurzaam beton mortex, biedt het zowel stevigheid als stijl.

De Lime bijzettafel set Milky White is verkrijgbaar in drie verschillende maten, waardoor je eindeloos kunt combineren en je ruimte perfect kunt inrichten. Voeg een vleugje eigentijdse elegantie toe aan je woonruimte met deze prachtige bijzettafel.

  • Afmeting: 60x50x37 cm / 58x42x43cm / 58x40x50cm
  • Organische vorm
  • Gemaakt van beton mortex 
  • De tafels zijn ook los verkrijgbaar! 

Producteigenschappen

Afmeting:
60x50x37 cm / 58x42x43cm / 58x40x50cm
Materiaal:
Beton
Verkrijgbaar in:
Beton Mortex
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140102659 - 140102660 - 140102661
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
montage:
Gemonteerd

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.