Eettafel Sandro Organisch Rechts

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Prachtige organische eettafel Sandro van donker hout. Deze eettafel is uitgevoerd met een zwarte spinpoot. Dit maakt hem de perfecte toevoeging voor jouw eethoek! Tafelblad Sandro is verkrijgbaar in verschillende maten. Daarnaast heb je de keuze uit diverse poten.

Tafelblad Sandro is verkrijgbaar in verschillende afmetingen:

  • 200cm x 100cm
  • 220cm x 105cm
  • 240cm x 110cm

Prijs zoals afgebeeld is van de tafel in de maat 200cm x 100cm. Meer informatie? Vraag dan een offerte aan of kom langs in onze showroom!

Bezoek onze grote woonwinkel in Wijchen en ontdek de verschillende variatiemogelijkheden!

Producteigenschappen

Materiaal:
Hout
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140102312 - 140102313 - 140102314 +140100678
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.