Draaistoel Lola Zand

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Draaistoel Lola is een stijlvolle stoel uit de eigen collectie van Zen Lifestyle. Het model heeft een mooie microstof dat lijkt op bouclé met een zand kleur. Verder is de eetkamerstoel uitgevoerd met een zwarte spinpoot.

Ook handig, de stoel is 360° graden draaibaar. De Lola is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past in heel veel verschillende woonstijlen.

Kenmerken van eetkamerstoel Lola:

  • Bouclé achtige stof 
  • Zand kleur
  • Zwarte spinpoot
  • Ook verkrijgbaar in andere kleuren
  • 360° Draaibaar

Producteigenschappen

Breedte:
60
Hoogte:
82.5
Diepte:
55
Zitdiepte:
43
Zithoogte:
47
Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140102352
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Hoogte armleuning:
62 cm
Draaibaar:
Ja
Armleuning:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.