Maak een statement: Roze op de muur!

Maak een statement: Roze op de muur!

Met de kleur roze op je muur heb je direct al een eyecatcher, maar je wil nog graag de rest van je interieur een beetje rustig houden. Hoe doe je dat nu in combinatie met dat roze op de muur? Nou, daar gaan wij je bij helpen!

Aardse tinten

Een enorme tijdloze trend binnen de interieurwereld zijn de aardse tinten. Denk aan bijvoorbeeld taupe, beige en bruin. Waar we voorheen snel voor wit kozen, kiezen we nu sneller voor bijvoorbeeld een taupe bank, beige stoelen enzovoorts om het wat meer aan te kleden. Deze kleuren creëren rust in de hectiek van de roze muur.

Natuurlijke elementen

Om in het thema van de aardse tinten te blijven: natuurlijke elementen en kleuren. Plaats een leuke plant, gebruik houten materialen in je meubilair en natuurlijk textiel, zoals kussens van linnen, katoen of wol. Deze elementen dragen bij aan de zachtheid van de roze kleur te benadrukken én versterken de algehele sfeer. De natuurlijke elementen kun je toepassen in iedere stijl, kies je voor een dramatisch kleurenpalet? Ook dan kun je om de rust te behouden natuurlijke elementen toevoegen aan je interieur.

Opvallende kleuren

Wil je graag een dramatisch kleurenpalet in jouw interieur terugzien? Roze is zonder enige toevoeging al een dramatische kleur, maar in combinatie met bijvoorbeeld okergeel, smaragdgroen of paars komt er een dramatisch contrast tot leven. Het pakt direct de aandacht bij binnenkomst. Wil je het daarnaast nog een beetje rustig aankleden? Kies dan voor lichte tinten om de eenheid erin te houden en het toch leuk aan te kleden.

Lichte kleuren

Je wilt graag veel kleur in je interieur, maar toch een rustige uitstraling. Pas kleuren toe als saliegroen, beige en lichte rozetinten als accentkleuren in je interieur. Dit kan worden bereikt door middel van kussens, tapijten, kunstwerken, en decoratieve accessoires. Deze tinten voegen subtiele kleur toe aan de ruimte zonder te overheersen. Waardoor een fijne ruimte gecreëerd wordt om lekker tot rust te komen.

Heb je de verf al in huis gehaald? We hopen je met deze blog weer verder te hebben geholpen om jouw interieur helemaal naar jouw stijl te maken!

Ontdek meer blogs

Producten