De perfecte eettafel voor een groot gezelschap

De perfecte eettafel voor een groot gezelschap

Een groot gezelschap verwelkomen rondom de eettafel is een feest op zich. Het is de plek waar verhalen worden gedeeld, lachen weerklinkt en herinneringen worden gemaakt. Bij Zen Lifestyle begrijpen we de bijzondere waarde van deze momenten, en daarom zijn we altijd op zoek naar de beste eettafel voor jou. Ontdek welke kenmerken de perfecte eettafel voor een groot gezelschap bevat, waarbij modern design en gastvrijheid worden gecombineerd!

Royale afmetingen

Natuurlijk kan voldoende ruimte bij een eettafel voor een groot gezelschap niet ontbreken. Wij bieden royale tafels met ruime afmetingen, zodat er genoeg plek is voor iedereen om comfortabel te zitten. Ga voor een eettafel met een lengte van minimaal 220 centimeter, zodat er acht personen aan de tafel kunnen zitten. Aan een eettafel met een lengte van 240 centimeter kunnen ongeveer tien personen zitten. Hoe groter hoe beter wat ons betreft.

Stijlvol design

Een groot gezelschap ontvangen betekent niet dat je compromissen moet sluiten op het gebied van stijl. Kies een eettafel die ook qua stijl helemaal bij jou past. De eettafels van Zen Lifestyle zijn allemaal ontworpen met oog op de nieuwste trends, of juist klassieke designs. Van strakke moderne lijnen tot tijdloze esthetiek, er is een verscheidenheid aan stijlen beschikbaar om aan te sluiten op jouw unieke smaak.

De juiste vorm

In principe zijn alle tafelvormen geschikt voor een groot gezelschap, maar sommige vormen zijn net wat handiger dan de ander. Bij een rechthoekige tafel is het aantal personen dat eraan kan zitten definitief bepaald; je kunt niet iemand bij een hoek neerzetten. Maar neem bijvoorbeeld een ovale tafel, daar kun je makkelijk extra stoelen bij aanschuiven omdat deze geen hoeken bevat. Komt er toch één persoon extra bij? Geen probleem, dat kan allemaal.

Comfortabele zitplaatsen

Naast een ruime tafel is een comfortabele zitplek voor je gasten essentieel. Ga voor een hippe eetkamerstoel die ergonomisch ontworpen is, voor langdurig zitcomfort. Zo houd je jouw gasten tevreden!

Grote eettafels van Zen Lifestyle

Hier nog enkele eettafels van ons ter inspiratie:

Bezoek onze showroom

Heb je nog advies nodig over grote eettafels, of wil je de eetkamertafels in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in onze showroom in Wijchen. Daar doe je volop inspiratie op, en helpen onze medewerkers je graag bij het kiezen van dé perfecte eettafel.

Ontdek meer blogs

Producten