Hoekbank Vespa Round

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Meer dan 12 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Prachtige beige hoekbank met mooie ronde vormen. Bank Vespa heeft een prachtige lichte bekleding en een comfortabele zitting. 

De bank is als één geheel te plaatsen, maar ook af te scheiden door middel van een salontafel. Op de foto's hebben wij als voorbeeld blok tafel Luxury en tafel Pip gebruikt. 

  • 2,5 Zits AL + Hoek XL AR+ End part R
  • Stofcat. C Viata Beige
  • Poot Metal Zwart

Prijs van de bank is exclusief de tafeltjes en de losstaande hocker. 

Vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom! 

Producteigenschappen

Breedte:
285
Hoogte:
74
Diepte:
120
Materiaal:
Stof
SKU:
159240042
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.