Wandkapstokken

2 producten
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
Van hoog naar laag sorteren

Wandkapstokken

Een wandkapstok is een ‘must’ voor ieder huishouden. Naast de functionaliteit is het tegenwoordig ook echt een decoratief element in huis. Zen-Lifestyle.nl biedt u een breed assortiment wandkapstokken. U kunt kiezen uit vele modellen gemaakt van diverse materialen, bijvoorbeeld een schitterende wandkapstok RVS. U kunt kiezen voor een wandkapstok met haken, een wandkapstok met hangers of een wandkapstok met beiden. Verder zijn er wandkapstokken met en zonder hoedenplank. Dus wat uw wensen ook zijn, op Zen Lifestyle vindt u altijd de ideale wandkapstok.

Welke wandkapstokken passen bij u?

De meeste wandkapstokken in ons assortiment zijn RVS wandkapstokken, chrome wandkapstokken of hoogglans wandkapstokken. De hoogglans wandkapstok is vaak leverbaar in twee kleuren: wit of zwart.

De wandkapstokken die u hier ziet zijn van het huismerk van Zen Lifestyle. Naast onze schitterende collectie huismerk wandkapstokken, vindt u in ons assortiment ook diverse merk kapstokken. Zo vindt u hier wandkapstokken van Bony Design, Van Esch, Kerkmann, Present Time en misschien wel de bekendste Spinder Design.

Bestel onze wandkapstokken online of bezoek Zen XXL

Zen Lifestyle heeft mooie design wandkapstokken voor zeer scherpe prijzen. Daarbij worden de wandkapstokken ook nog eens geheel gratis verzonden! Bovendien bent u bij Zen Lifestyle verzekert van uitstekende levervoorwaarden en garantie, aangezien wij lid zijn van de branchevereniging CBW. Zo bieden wij u 3 jaar garantie op alle wandkapstokken.

Bent u geïnteresseerd in een wandkapstok? U kunt alle wandkapstokken direct online bestellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel Zen XXL in Wijchen aan de Graafseweg 781. Informeer van te voren wel of de kapstok in de showroom aanwezig is! De openingstijden vindt u hier op onze website. Heeft u nog vragen over een wandkapstok of heeft u een vraag over onze webshop? Neem gerust contact met ons op. Onze verkopers staan u graag te woord.