Staande kapstokken

2 producten
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
Van hoog naar laag sorteren

Staande Kapstokken

Staande kapstokken zijn niet alleen handige kapstokken voor thuis, maar passen ook prima op het kantoor. Een staande kapstok is handig in een hoek te plaatsen. Bovendien blijft uw kantoor netjes opgeruimd, zonder rondslingerende jassen. Dat staat wel zo netjes als uw een afspraak ontvangt of een bespreking heeft op uw kantoor.

Ook een staande kapstok voor u

Staande kapstokken zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een staande kapstok met haken of een staande kapstok met hangers. Een bekent merk staande kapstokken is het Duitse Kerkmann. Zij specialiseren zich in kapstokken voor vooral zakelijk gebruik. Uiteraard bieden ze de beste kwaliteit. Daarnaast biedt kerkmann u nog vele accessoires voor uw staande kapstok. Zo kunt u bij een staande kapstok van Kerkmann een parapluhouder bestellen. Voor staande kapstokken met hangers kunt u kledinghangers bijbestellen.

Dus of u nu een staande kapstok voor thuis of voor gebruik op kantoor zoekt, u slaagt zeker bij Zen Lifestyle. Wij bieden uitstekende garantie als lid van thuiswinkel waarborg. Daarnaast zijn wij lid van branchevereniging het CBW. Dit houdt in dat u op een staande kapstok tot 3 jaar garantie heeft. En net als bij alle kapstokken worden ook onze staande kapstokken gratis thuisbezorgd.

Bezoek ook onze winkel Zen XXL

Geïnteresseerd? Bekijk het aanbod direct online en heeft u de staande kapstok gevonden die u zocht, bestel de kapstok dan direct online! U bent uiteraard ook van harte welkom om onze kapstokken in onze winkel Zen XXL te komen bekijken. U vindt ons aan de Graafseweg 781 in Wijchen en wij zijn 6 dagen per week geopend.