Zuiver Bureau Barbier Walnoot

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 1 - 3 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Deze prachtige bureau van Zuiver is een echte eyecatcher in jouw interieur. Trek aan het handvat en de tafel verandert ineens in een super handige én stijlvolle bureautafel. Compleet met vakken om bijvoorbeeld je papieren en pennen in op te bergen. Of laptop en draadloze muis, als je dat liever hebt.

  • Er zijn naast de Console Table verschillende meubels van de Barbier-serie van Zuiver te verkrijgen, namelijk: Zuiver Cabinet Barbier Walnoot, Zuiver Console Table Barbier Walnoot, Desk Table Barbier Walnoot, Sideboard Barbier Walnoot
  • Verkrijgbaar in de kleuren dark walnut en natural ash wood

Producteigenschappen

Breedte:
110cm
Hoogte:
85cm
Diepte:
61/77cm
Materiaal:
Hout
SKU:
136400270
Merk:
Zuiver
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.