World Uniques

Producten 1-36 van 388
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
Producten 1-36 van 388
Van hoog naar laag sorteren

Oriental meubelen

Onze oriental meubelen komen vooral uit China en India. Zen-lifestyle.nl heeft voor u een uniek assortiment oriental meubelen samengesteld met verschillende tv-meubelen, kasten, eetkamerstoelen, salontafel en accessoires uit deze exotische landen. De oriental meubelen van Zen zijn nergens anders te vinden en veelal zijn het unieke eenmalige producten. Dus ziet u een product in oriental meubelen dat u graag wilt hebben? Wees er dan snel bij, want de meubels en accessoires zijn vaak maar one of a kind!

Fairtrade

Onze World Unique kasten zijn stuk voor stuk fairtrade. De kasten worden gemaakt van gerecycled hout en zijn uniek in zijn soort. Het hout wordt vaak gewonnen van huizen die gesloopt zijn. Het hout wordt zorgvuldig gesorteerd waarmee ze deze prachtige kasten van maken. Doordat het hout hergebruikt worden krijgen de meubels een tweede leven. De World Unique kasten krijgen hier ook een doorleefd uiterlijk van. Dit geeft een enorme charme aan de kasten. Omarm daarom de kleine oneffenheden in de kast, of dat kleine krasje. Dat hoort nu eenmaal bij deze prachtige unieke kasten!

Bekijk World Unique meubelen in onze showroom

Naast onze online webwinkel heeft Zen Lifestyle een ruime showroom, gevestigd in Wijchen aan de Graafseweg 781. Sinds mei 2020 is onze showroom zelfs uitgebreid met een nieuwe hal waardoor onze winkeloppervlakte is verdubbeld naar 35.000 vierkante meter. De bovenverdieping van deze nieuwe hal staat geheel in het teken van onze oriëntal en World Unique meubels. U waant zich hier in Oosterse sferen met de mooiste kasten, decoratie en nog veel meer. Dus kom eens langs om onze World Unique en oriëntal meubelen te bekijken en laat u adviseren door onze professionele verkopers. Graag tot ziens!