U-Bank Fly

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Maak kennis U-Bank Fly uit de eigen collectie van Zen Lifestyle. Deze prachtige bank bestaat uit verschillende elementen waardoor je de mogelijkheid hebt om je eigen bank samen te stellen. Een aantal elementen hebben ook een andere stof en kleur. Zo zorg je voor een unieke look in jouw woning.

  • Uitvoering: U-bank
  • Stof Indy 02. Ook verkrijgbaar in andere stoffen.
  • Poten Zwart

Vraag direct een offerte aan of kom langs in onze woonwinkel in Wijchen! Ontdek de verschillende stofmogelijkheden in onze winkel.

Producteigenschappen

Breedte:
420
Hoogte:
80
Diepte:
185
Materiaal:
Stof
SKU:
117090119
Kleur:
Beige/bruin
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.