All in House

All in House beschermt jouw meubelen op een hoogwaardige manier

Bij All in House staat het belang van hoogwaardige meubelverzorging hoog in het vaandel. De producten zijn speciaal ontworpen door experts om jouw meubels in uitstekende staat te houden. Of je nu stoffen meubelen, lederen zitmeubelen, houten meubelen of zelfs microleder meubelen hebt, de producten zijn ontwikkeld om aan al jouw onderhoudsbehoeften te voldoen. All in House biedt een breed scala aan meubelverzorgingsproducten die eenvoudig in gebruik zijn en gegarandeerd veilig zijn voor jouw waardevolle meubels. Met All in House producten kun je met vertrouwen zorgen voor je meubels en genieten van hun schoonheid en duurzaamheid voor de lange termijn. Ontdek vandaag nog het assortiment en geef jouw meubels de zorg die ze verdienen.

Kies je voor All In House service dan hoef je je 5 of 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Met het All in House Service programma heb je de zekerheid dat je jaren gegarandeerd plezier gaat beleven aan je nieuwe aanwinst. Mocht er een probleem zijn, dan krijg je een snelle en vakkundige oplossing bij jou aan huis. Vraag in de winkel naar de voorwaarden van het All In House service programma. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt tevens de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Eventuele aanvullende garanties doen niets af aan de wettelijke garantie.

Onze adviseurs voorzien je graag van advies als het gaat om de correcte verzorging van jouw meubel. Heb je vragen? Stel ze dus gerust aan onze adviseurs!

Filters

2 producten

Sorteer op
Toon alles
Natural Wood Protector
€ 29,95
Direct uit voorraad leverbaar
Textile Protector 500ml
€ 11,95
Direct uit voorraad leverbaar