Draaifauteuil Marcel Modern Olive

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

De moderne draaifauteuil Marcel is een prachtige, lederen, comfortabele fauteuil. Verkrijgbaar in meerdere kleur-, leder- en stofsoorten.

Let op! Indien u deze prachtige draaifauteuil Marcel Olive online besteld, ontvangt u de uitvoering zoals afgebeeld met de stof S-Africa Leer Olive.

Liever een andere kleur, leder- of stofsoort? Dat kan! De adviseurs in onze winkel helpen u graag bij het maken van een juiste keuze.

De levertijd van deze prachtige fauteuil staat momenteel op 8-10 weken. 

Producteigenschappen

Breedte:
75
Lengte :
97
Hoogte:
105
Materiaal:
Leder of Lederlook
SKU:
110249005
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.