Kleurstaal Yuki

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Ontdek de prachtige grijstinten van eetkamerstoel Yuki met onze handige kleurstaal. Bij je bestelling ontvang je één kleurstaal in de stijlvolle kleur grijs. Met deze kleurstaal krijg je een realistische indruk van de grijstint die eetkamerstoel Yuki te bieden heeft.

De kleurstaal stelt je in staat om de grijze kleur van eetkamerstoel Yuki in het echt te ervaren. Je kunt de kleurstaal vergelijken met je bestaande interieur, zoals meubels, vloeren en muren, om te bepalen of de grijstint perfect aansluit bij de gewenste sfeer en stijl van je eetkamer. Op deze manier kun je met vertrouwen de juiste kleur kiezen die past bij jouw persoonlijke smaak en interieurontwerp.

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140102389
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.