Kleurstalen Bank Maya

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Maak kennis met de stofstalen van onze bank Maya. Deze prachtige bank is verkrijgbaar voor verschillende stofkleuren en met deze stofstalen kan jij thuis een goede keuze maken welke kleur jouw favoriet is.  

Je kunt de kleurstaal vergelijken met je bestaande interieur, zoals meubels, vloeren en muren, om te bepalen of de stof perfect aansluit bij de gewenste sfeer en stijl van je woonkamer. Op deze manier kun je met vertrouwen de juiste kleur kiezen die past bij jouw persoonlijke smaak en interieurontwerp.

Producteigenschappen

SKU:
140102673
Merk:
Zen Lifestyle

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.