Kleurstalen Midway

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Wil je de kleur van je eetkamerstoel Midway nauwkeurig bepalen? Bestel dan onze kleurstalen en ontdek de prachtige kleuropties waaruit je kunt kiezen. Bij je bestelling ontvang je drie kleurstalen, elk in een andere kleur: velours zand, velours sesam en grijs.

Met deze kleurstalen kun je de kleurmogelijkheden van eetkamerstoel Midway in het echt ervaren. Plaats de kleurstalen naast je andere meubels en interieurelementen om te zien welke kleur het beste past bij je eetkamer. Zo kun je met vertrouwen de juiste kleur selecteren die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de sfeer die je wilt creëren.

De kleurstalen bieden een tastbare en nauwkeurige representatie van de kleuren velours zand, velours sesam en grijs. Je kunt de texturen en nuances van de stoffen op je gemak bekijken en voelen. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en er zeker van zijn dat je eetkamerstoelen de perfecte aanvulling zijn op je interieur. Bestel vandaag nog je kleurstalen en maak van je eetkamer een stijlvolle en comfortabele ruimte.

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140102391
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.