Tv Meubel Spider 260cm Zwart

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bestel jouw kleurstaal
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Prachtig tv meubel uit de eigen collectie van Zen Lifestyle. Dit zwarte tv meubel heeft een eigentijdse uitstraling en past perfect in vele woonstijlen. Het meubel is gemaakt van eiken fineer en is prachtig afgewerkt.

Verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen:

  • 200cm
  • 260cm 

Dit meubel is verkrijgbaar met en zonder potenset. Liever zonder potenset? Kies dan de zwevende uitvoering van het model.

Afmetingen tv-meubel met poten: 258x45x55

Afmetingen tv-meubel zonder poten: 258x45x36

Tv meubel Spider heeft 4 kleppen die makkelijk geopend kunnen worden door middel van een push open systeem. 

Tv meubel Spider komt uit de Spider collectie. Deze collectie bevat verschillende zwarte meubelen zoals tv meubels, dressoirs maar ook boekenkasten en barkasten. Bekijk de hele collectie online of kom naar onze showroom. 

Producteigenschappen

Breedte:
260
Hoogte:
55
Diepte:
45
Materiaal:
Hout
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140101665 + 140101898
Kleur:
Zwart
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.