Zuiver Spring Summer Campagne 2021

Zuiver Spring Summer Campagne 2021

Vanaf 30 maart is de nieuwe collectie van het merk Zuiver te verkrijgen bij ons in de winkel, zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Hieronder geven we een korte samenvatting van de nieuwe collectie en lichten we een paar nieuwe, gave producten uit de nieuwe collectie voor je uit:

Lichte en mooie materialen

De nieuwe Spring/Summer 2021 collectie van Zuiver bevat veel nieuwe producten, je ziet voornamelijk de lichte tinten in de producten terugkomen. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste materialen, denk hierbij aan houtsoorten, glas en keramiek. In combinatie met die materialen zie je juist ook high-tec materialen terugkomen.

Albert Kuip Coffee stoel

Als eerste beginnen we met een heel nieuw, uniek meubel namelijk de Albert Kuip Coffee eetkamerstoel. Per dag wordt er erg veel koffiegedronken, waardoor er een enorme hoeveelheid aan afval overblijft. Deze iconische stoel is gemaakt van 42,5% koffieafval, hoe gaaf is dat? De stoel staat volledig in het teken van duurzaamheid, helemaal van de tijd van nu.

eetkamerstoel zuiver
eetkamerstoel zuiver

Loungen op Breeze

Toevallig op zoek naar een bank voor buiten? Wat ook erg opvalt aan de nieuwe collectie is de buitenbank Breeze, deze bank is 100% waterbestendig waardoor je je niet meer druk hoeft te maken dat je de kussens naar binnen moet brengen als het gaat regenen, ook het design van de bank past perfect bij het zomerseizoen.

Haal kleur in huis met loungestoel Bubba

Naast deze twee unieke meubelstukken heb je ook nog de nieuwe musthaves, ontbreekt er nog een loungestoel bij jou in huis? De nieuwe Bubba fauteuil zal hier de perfecte aanvulling voor zijn, de metalen draaivoet heeft precies dezelfde kleur als de bekleding. De prachtige bekleding is bekleed met corduroy stof met een klein zigzagpatroon waardoor het de stoel toch uniek op eigen manier maakt. Wil je nu in die loungestoel, fijn een boek kunnen lezen? Combineer de loungestoel dan met een andere musthave namelijk de Lau vloerlamp, de lamp matcht ook nog is super qua kleur met de Bubba loungestoel. Met deze twee musthaves creëer je een heerlijke plek in huis.

Wil je graag meer komen bewonderen van het merk Zuiver of deze mooie meubelen in het echt zien? Kom dan eens bij ons langs. We laten je graag deze mooie collectie ervaren.

Ontdek meer blogs

Producten