Hoekbank Mobi

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Ontdek ultiem comfort en stijl met onze Hoekbank Mobi, ontworpen om jouw woonruimte te transformeren in een oase van ontspanning en elegantie. Met zijn eigentijdse ontwerp en luxueuze stoffering is deze hoekbank een perfecte aanvulling op elk modern interieur.

De Hoekbank Mobi is uitgerust met een eiland aan de linkerkant, ideaal om jezelf uit te strekken en te genieten van momenten van rust. Daarnaast wordt deze bank geleverd met twee zitplaatsen aan de linkerkant, perfect voor het ontvangen van gasten of gezellige avonden met het gezin. Aan de rechterkant bevindt zich een prachtige longchair, vormgegeven in een elegante ronde vorm, waardoor je kunt genieten van ultiem comfort en ondersteuning.

De bekleding van deze hoekbank is vervaardigd van hoogwaardige stofcategorie B Morbi 26, in een tijdloze kleur, waardoor het gemakkelijk te integreren is in diverse interieurstijlen. Deze stof staat bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak, zodat je jarenlang kunt genieten van je Hoekbank Mobi zonder zorgen.

Of je nu ontspant na een lange dag werken, quality time doorbrengt met vrienden en familie, of gewoon geniet van een rustig moment voor jezelf, de Hoekbank Mobi biedt het perfecte platform voor al jouw woonwensen. Verrijk je leefruimte vandaag nog met de Hoekbank Mobi en creëer een plek waar comfort en stijl samenkomen.

  • Eiland Links + 2 ZA + Longchair Rond Rechts
  • Stofcat. B Morbi 26
  • Ptn. Zwart

Producteigenschappen

Breedte:
380
Hoogte:
85
Diepte:
197
Materiaal:
Stof
SKU:
131400103
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.