Hoekbank Bondaro Grijs Rechts

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 1 - 3 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Hoekbank Bondaro is een prachtige bank uit de eigen collectie van Zen Lifestyle. Het stijlvolle model past door zijn neutrale grijze kleur in heel veel verschillende woonstijlen. De stoere zwarte pootjes maken de bank helemaal af. Door zijn grote formaat biedt hij genoeg ruimte voor iedereen!

Kenmerken van hoekbank Bondaro:

  • Uitvoering: Ott L + 2 ZA + Longchair AR
  • Stof: Mito 67
  • Poot zwart

Bezoek onze winkel in Wijchen en ontdek de verschillende mogelijkheden op het gebied van stoffen, kleuren en opstellingen van de bank.

Producteigenschappen

Lengte :
310
Diepte:
200
Materiaal:
Stof
SKU:
199182003
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.