Boekenkasten Set Diamond 120cm Rechts

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Zie het bijbehorende product
Bestel jouw kleurstaal
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

De combinatie van gelijke en ongelijke vakken in de kastenset geeft een fraai evenwicht aan het geheel. De regelmatige indeling van gelijke vakken biedt een gevoel van orde en rust, terwijl de ongelijke vakken een speels en dynamisch element toevoegen. Deze harmonieuze mix creëert een aantrekkelijke look die je ruimte zowel gestructureerd als levendig maakt. Het brengt een interessante balans tussen uniformiteit en variatie, waardoor de kastenset niet alleen functioneel is maar ook een visueel boeiende toevoeging aan je interieur vormt.

Onze stijlvolle boekenkasten serie Diamond heeft een luxe en tijdloze uitstraling. De boekenkasten zijn gemaakt van eiken fineer en hebben een hoogwaardige afwerking. De deuren zijn makkelijk te openen dankzij het handige push open systeem. De open vakken bieden genoeg ruimte om je mooiste accessoires, foto's, boeken, souvenirs en andere leuke items te plaatsen. Overige items kun je eenvoudig opbergen in het onderste deel. Onze Diamond serie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

Product eigenschappen

  • Materiaal: eikenfineer
  • Kleur: zwart
  • Afmetingen: 120x45x220 (bxdxh)
  • Push-open systeem
  • Greeploos
  • Luxe en stijlvolle uitstraling

Let op!: Alle Diamond kasten worden alleen bezorgd op de begane grond.

Producteigenschappen

Afmeting:
120x45x220 (bxdxh) per kast
Breedte:
120
Hoogte:
220
Diepte:
45
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Eikenfineer
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140100041+140100040
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Onderhoud:
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.