Stylingtips voor tv meubel HO19

Stylingtips voor tv meubel HO19

De HO19 is onder de tv meubels een groot favoriet van onze klanten en ook van ons. Om die reden willen wij dit mooie meubel wat extra uitlichten. In deze blog geven wij een uitleg over hoe je dit meubel een plekje kan geven in jouw interieur en geven wij een aantal stylingtips waar je dit mooie meubel mee kan combineren.

Zwevend of staand

De HO19 is een tv dressoir die zwevend aan de muur opgehangen kan worden of staand op de grond kan worden neergezet. Als je het meubel zwevend ophangt creëer je een luchtige sfeer in huis. Dit is perfect in kleinere ruimtes. Nog een voordeel met een zwevend tv meubel is dat het met schoonmaken makkelijker is. Je kan er namelijk goed bijkomen. De optie om het meubel staand neer te zetten heeft ook weer zo zijn voordelen. Ben jij iemand die graag veranderd in de woonkamer en de meubels elke maand een ander plekje geeft? Dan is het wellicht een goed idee om dit meubel staand neer te zetten. Zo kan je lekker blijven schuiven en zit je niet vast aan een opstelling die niet veranderd kan worden.

Tijdloos design

De HO19 heeft een tijdloos design. Heel handig want je kan dit tv meubel daardoor heel goed combineren met meubels uit diverse andere woonstijlen. Mocht je woonstijl in de toekomst toch veranderen dan past ook dit meubel in jouw nieuwe stijl.

Voorbeeld: Wil je een meer industriële stijl creëren? Combineer dit zwarte tv meubel dan met een stoere vitrinekast zoals Simon en hoekbank Ude! Wil je een wat meer moderne stijl? Combineer de HO19 dan met boekenkast Diamond en design hoekbank Fia.

Stylingtips 

De HO19 wordt eigenlijk altijd gebruikt als tv dressoir. Maar ondanks dat dit meubel een functionele functie heeft kan je de HO19 nog steeds leuk stijlen. Plaats een mooie sfeervolle tafellamp aan de zijkanten van het meubel. Aan de andere kant van het meubel is er dan ruimte voor een mooie plant of een grote vaas met bijvoorbeeld gedroogde bloemen. Wil je het nog iets gezelliger maken? Maak dan rond de vaas een mooi groepje met andere accessoires zoals een kandelaar, andere vaasje of een aantal boeken. Let er wel op dat je altijd groepjes maakt met oneven aantallen. Dit zorgt namelijk voor een mooier eindresultaat.

Natuurlijk kan je het meubel ook voor andere doeleinden gebruiken dan als TV meubel. Hang het meubel op de muur achter de bank of zet het meubel op de slaapkamer. Hang er een mooi groot schilderij boven. Het meubel kan je dan stijlen zoals je wilt. Je kan er zelfs een mini barretje van maken met mooie glazen en een kristallen karaf. Mogelijkheden genoeg dus!

 

zwevend zwarte tv meubel
tv meubel wit zwevend

 

Zoals je kan lezen en zien is dit meubel een echte musthave en kan het gebruiken in diverse woonstijlen én ook met diverse functies. Bekijk daarom snel onze HO19 meubels!

Ontdek meer blogs

Producten