Zuiver Tuintafel Albert

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Tover jouw tuin, balkon of dakterras om tot een verlengstuk van het huis met onze collectie buitenmeubelen. Ontworpen met comfort, functionaliteit en gemak op het oog. Eenheid zit ‘m niet alleen in de kleuren en materialen, ook de buitenmeubels mogen in dezelfde stijl als binnen. Met onze weerbestendige collectie voor de zomer en daarna; van eettafels, stoelen en sofa’s tot koelers en buitenkleden, match je jouw binnen- en buiteninterieur.

  • Breng dat knusse gevoel van binnen op die heerlijke sofa of comfortabele stoel naar buiten met onze collectie buitenmeubelen.
  • Laat de kleuren die je woonkamer domineren buiten terugkomen- je zult merken hoe snel de twee één geheel vormen.
  • Bekijk ook onze slimme opties voor meubelen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Producteigenschappen

Breedte:
80
Hoogte:
76
Diepte:
80
Materiaal:
Aluminium
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
2100094
Merk:
Zuiver
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.