Wandtafel Mayfield

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Het marmeren blad van de Wandtafel Mayfield straalt een gevoel van luxe uit en voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur. Elk stuk marmer is uniek met zijn eigen aderen en patronen, waardoor elke tafel een exclusief karakter krijgt.

Of het nu in de hal, de woonkamer, of zelfs de slaapkamer is, de Wandtafel Mayfield met marmeren blad voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte. Het is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een decoratief accent dat de hele kamer verheft en een gevoel van tijdloze schoonheid toevoegt aan je interieur.

Specificaties:
  • Tijdloos design
  • Marmeren blad
  • Functioneel en decoratief

Producteigenschappen

Afmeting:
80,0 x 90,0 x 45,0
SKU:
7770
Merk:
Richmond Interiors
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.