Urban Cotton Wandkleed Element

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 1 - 3 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans in je leven, maar zeker ook in je interieur. Wandkleed ‘Element’ gaat over deze harmonie, gebaseerd op de oosterse Feng Shui-filosofie. In de meest harmonieuze ruimtes zijn de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water in de juiste balans aanwezig. De kunst is om alle vijf de energieën gelijkelijk in je interieur te integreren.

Dit wandkleed is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen:

  • Small : 110 x 80 cm
  • Medium : 145 x 110 cm
  • Large : 190 x 145 cm

Wij leveren dit wandkleed zonder wandbevestiging (haken) en ophangsysteem (roede) of Frame. Je kunt de wandbevestiging en ophangsysteem of Frame er gemakkelijk bijbestellen.

 

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Katoen
SKU:
Urban Cotton Wandkleed Element
Merk:
Urban Cotton
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.