Salontafelset Nest Zwart + Hocker Mabel Velours Taupe

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Breng een vleugje elegantie en functionaliteit in je interieur met ons onverslaanbare duo: de Salontafel Set Nest in Zwart en de Hocker Mabel in Taupe Velours. Deze perfecte combinatie tilt je woonsfeer naar een hoger niveau, met een vleugje luxe en gebruiksgemak.

Salontafel Set Nest in Zwart: Ontdek de tijdloze aantrekkingskracht van onze Salontafel Set Nest in een chique zwarte tint. Deze set bestaat uit drie prachtige salontafels, gemaakt van robuust materiaal, en heeft een eigentijds ontwerp dat karakter toevoegt aan elke hoek van je ruimte. Met verschillende formaten biedt het niet alleen variatie, maar creëert het ook diepte.

Hocker Mabel in Taupe Velours: De ronde Hocker Mabel in zachte taupe velours bekleding is de perfecte aanvulling op dit dynamische duo. Met een royale diameter van 80 cm is het een comfortabele zitplaats en een stijlvol bijzettafeltje in één. De velours bekleding voegt een vleugje luxe toe aan je interieur.

Afmetingen:

Salontafel set Nest:

  • 70x70x44cm
  • 50x50x37cm
  • 40x40x30cm

Hocker Mabel: 

  • Diameter: 80cm
  • Hoogte: 30cm

Samen vormen de Salontafel Set Nest in Zwart en Hocker Mabel in Taupe Velours een onweerstaanbaar duo. Naast het weerspiegelen van je persoonlijke stijl, biedt deze combinatie ook veelzijdigheid voor dagelijks gebruik. Maak je leefruimte compleet met dit verfijnde samenspel van klasse en praktisch nut.

Producteigenschappen

Verkrijgbaar in:
Mangohout en Velours
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140100073 - 140102330
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.