Salontafel Mari - 83x72x34

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 1 - 3 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Prachtige organische salontafel van het merk Eleonora. De tafel is gemaakt van mangohout en heeft een travertine tafelblad. Dit zorgt voor een mooi en uniek uiterlijk. 

Salontafel Mari is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen. Leuk om samen te combineren, maar ook afzonderlijk kan je de salontafel mooi stijlen. 

 

Producteigenschappen

Afmeting:
83x72x34 cm
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Mango hout & travertin
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
95750
Kleur:
Bruin
Merk:
Eleonora
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.