Salontafel Ashley Industrieel Set

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Deze mooie set salontafel Ashley past goed in vrijwel ieder interieur. Door het mangohout en de zwarte stalen poten heeft de salontafel een industriële uitstraling.

Set bestaat uit twee tafels met volgende afmetingen:

  • ø60cm
  • ø70cm

Zen Lifestyle heeft een grote collectie aan verschillende salontafels. Om deze allemaal te komen bekijken, of voor meer informatie over de set salontafel Ashley kunt u een bezoek brengen aan onze winkel in Wijchen.

Producteigenschappen

Breedte:
70 cm
Diepte:
70cm
Materiaal:
Hout
SKU:
0401Ashley + 0401Ashley60
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.