Retourformulier

Voor alle informatie betreft het retourneren, zichttermijn en eventuele kosten klik hier. Heeft u na het ontvangen van uw product een schade geconstateerd dan verzoeken wij u het serviceformulier in te vullen. Voor overige vragen en problemen kunt u contact met ons opnemen.

Als een bestelling niet in de originele verpakking of in originele staat, inclusief alle bijgeleverde materialen, wordt geretourneerd, kunnen er kosten in rekening worden gebracht in verband met de waardevermindering van het product. Dit kan betekenen dat er 25% van het aankoopbedrag wordt ingehouden. Wij adviseren onze klanten om de producten zorgvuldig te behandelen en in de oorspronkelijke staat en verpakking te retourneren om eventuele waardevermindering te voorkomen.

Retour aanmelden:

  1. Vul het retourformulier in
  2. Wij nemen contact met u op om uw retour te verwerken.
  3. U kunt er voor kiezen om uw bestelling zelf terug te sturen of wij komen de order voor u ophalen wij brengen hier 50 euro voor in rekening.

Indien u zelf de bestelling retourneert, mag u dit retourneren naar het volgende adres:

T.a.v. Afdeling Retouren

Nieuweweg 275

6603BN, Wijchen, Nederland

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet.

 

Retourformulier

Wijze van retourneren

* Kiest u ervoor uw bestelling door ons te laten ophalen, dan brengen wij hier standaard €50,- voor in rekening (€ 15,- voor kapstokken). Dit bedrag zullen wij automatisch verrekenen met het terug te betalen aankoopbedrag wanneer u uw bestelling vooruit betaald heeft. Heeft u gekozen voor betaling met Afterpay, dan zult u dit bedrag eerst zelf aan ons over moeten maken. Helaas is het op dit moment niet mogelijk dit bedrag via Afterpay in rekening te brengen. Wanneer mogelijk zal het ophalen ingepland worden bij bezorgdienst UPS. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zal er een afspraak met u gemaakt worden om uw bestelling door onze eigen bezorgdienst te laten ophalen.

** Kiest u ervoor uw bestelling zelf terug te sturen, dan kunt u op eigen gelegenheid binnen de zichtermijn (of binnen 14 dagen na herroeping binnen de zichttermijn) uw bestelling aan ons retourneren met een pakketdienst van uw keuze. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Let wel dat retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Zen-Lifestyle.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed.

***Indien een bestelling niet in de originele verpakking of in originele staat met alle bijgeleverde materialen wordt geretourneerd, wordt er 25% van het aankoopbedrag in rekening gebracht bij de klant. Let er dus op dat u uw bestelling in de originele verpakking en in originele staat retourneert.