Marmeren Salontafel Stijn

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Ontdek de tijdloze elegantie van de salontafel Stijn. Met zijn marmeren blad voegt Stijn een vleugje luxe toe aan elke woonruimte. Het strakke design en de duurzame materialen maken deze tafel niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook een functioneel pronkstuk. Creëer een verfijnde sfeer in je interieur met de marmeren salontafel Stijn.

  • Tijdloze elegantie: De salontafel Stijn straalt tijdloze elegantie uit, dankzij het luxe marmeren blad dat een verfijnde sfeer toevoegt aan elke woonruimte.
  • Organische Vorm: Het unieke kenmerk van de organische vorm geeft de tafel een eigentijdse uitstraling en voegt een speels element toe aan het strakke design.
  • Functionele schoonheid: Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt de tafel ook praktische bruikbaarheid, waardoor je met de organische vorm en marmeren finesse een harmonieus evenwicht creëert in je interieur.

Producteigenschappen

Breedte:
130
Hoogte:
40
Diepte:
70
Materiaal:
Steen/marmer
SKU:
164700004
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.