TV-meubel Luxury Mat Zwart Hoog

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Meer dan 12 weken
Gratis bezorging vanaf €50*
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend
*m.u.v. showroommodellen

Productinformatie

Dit schitterende tv meubel in de kleur zwart is zowel in een staande als zwevende variant verkrijgbaar. Het meubel is 240 centimeter breed. Het biedt meer dan voldoende bergruimte voor al je spullen. Het meubel is uitgevoerd met drie deurtjes en twee lades.

Dit meubel wordt standaard geleverd met pootjes en een ophangsysteem. Zo kan jij ervoor kiezen om het meubel zwevend op te hangen of staand op de grond te zetten. 

Uitpakservice: Met deze extra service pakken wij het meubel helemaal voor u uit en zetten wij de kast op de gewenste plek in de woonkamer. Het meubel wordt niet aan de muur gemonteerd. Voor deze service is een meerprijs geldig. U kunt dit direct bestellen in het service keuze menu. 

Producteigenschappen

Categorie:
TV-meubels
SKU:
0401Luxury zwevens-1
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Materiaal:
Hout
Afmeting:
240cmx45cmx62cm
Breedte:
240cm
Diepte:
45cm
Hoogte:
62cm

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.