TV wandelementen

Producten 1-24 van 27
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 27
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wandelementen TV meubel

Wandelementen zijn meubelen die in één keer de hele wand opvullen. Zo hebben we bij Zen Lifestyle verschillende TV wandelementen. Deze moderne wandkasten zijn erg functioneel en stijlvol voor vrijwel ieder interieur. Zo dient het niet alleen als TV-meubel, want naast je TV kun je er natuurlijk ook boeken, bloemen, een leuke tafellamp of andere decoraties op plaatsen.

Kom dus snel een keer naar de showroom van Zen Lifestyle en neem eens een kijkje. De prachtige showroom van Zen Lifestyle biedt u verschillende meubelen aan waarmee u uw hele interieur kan inrichten. Als u niet precies weet waar u de woonwinkel van Zen Lifestyle kan vinden, kijk dan even op de website onder het kopje contact. Aangekomen in de showroom staan er meteen een stel ervaren verkopers voor u klaar die u met al uw Zen Lifestyle vragen willen helpen.

HO-19 TV meubel

Een zeer populair, praktisch én stijlvol TV-meubel is de HO-19. Dit strakke en moderne TV-meubel heeft verschillende afmetingen en kleuren. Ook is deze verkrijgbaar in een matte én hoogglans variant. Het is niet zo gek dat dit één van ons meest populaire tv dressoir is, hij staat namelijk fantastisch in vrijwel ieder interieur!