Filters

Hoogglans TV-meubels

Tv meubelen hoogglans zijn er in vele soorten en maten. Zen Lifestyle biedt een zeer breed assortiment tv meubelen hoogglans, dus u vindt er altijd wel één die u bevalt. Hoogglans is de trend van de laatste jaren en uitermate populair. Zo kunt u op onze website vrijwel elk meubel in een hoogglans uitvoeringen terugvinden.

5 producten

Sorteer op
Toon alles
Tv-Dressoir Hoogglans Ho-19 Wit Zwevend 180
€ 649,00
Direct uit voorraad leverbaar
Zwevend TV Dressoir Hoogglans Wit 240cm HO-19
€ 799,00
Direct uit voorraad leverbaar
Tv-Dressoir Hoogglans Wit Ho-19 Zwevend 120
€ 449,00
Direct uit voorraad leverbaar
Zwevend TV Meubel Mat Wit 240cm Ho-19
€ 799,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
TV-meubel Simon Industrieel Zwart 137cm
€ 299,00
Direct uit voorraad leverbaar

Hoogglans TV-meubels

Kies je voor een tv-meubel van hoogglans, dan kies je voor strak, modern en tijdloos. Hoogglans is de trend van de laatste jaren en erg populair. Bij Zen Lifestyle vind je een ruim assortiment hoogglans tv meubelen. De HO-19 is absoluut een favoriet van velen. Dit model heeft een moderne uitstraling en is tijdloos. Wilt u een tv meubel hoogglans met deurtjes, kleppen, laden of schappen? Het kan allemaal. Kom dan langs om de opties te bekijken bij Zen-Lifestyle in Wijchen.

Tv-meubelen hoogglans

Tv meubelen hoogglans zijn er in vele soorten en maten zoals een staande tv meubel of zwevend tv meubel. Zen Lifestyle biedt een zeer breed assortiment tv meubelen hoogglans, dus u vindt er altijd wel één die u bevalt. Hoogglans is de trend van de laatste jaren en uitermate populair. Zo kunt u op onze website vrijwel elk meubel in een hoogglans uitvoeringen terugvinden. Dus bestel vandaag nog een tv meubel hoogglans en stel samen met andere hoogglans meubelen uw moderne huiskamer samen.

De tv meubelen hoogglans van Zen Lifestyle zijn zeer divers. Zo zijn de tv meubels in diverse maten verkrijgbaar en een aantal ook in diverse hoogglans kleuren. Hoogglans wit en zwart zijn daarbij het meest gewild. Een tv meubel hoogglans van Zen Lifestyle kan helemaal naar uw wensen uitgekozen worden. Wilt u een tv meubel hoogglans met deurtjes, kleppen, laden of schappen? Het kan allemaal. Diverse tv meubels hoogglans combineren ook deze genoemde mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een hoogglans tv meubel bestellen met twee laden en twee kleppen.

Bestel uw tv meubel hoogglans online

Heeft u een tv meubel hoogglans gevonden dat helemaal naar uw smaak en wens is? U kunt alle tv meubelen hoogglans direct online bestellen. Wij bieden uitstekende garantie als lid van Thuiswinkel waarborg en de branchevereniging het CBW. Zo leveren wij alle tv meubelen hoogglans tegen uitstekende leveringsvoorwaarden. Bovendien ontvangt u op alle tv meubels hoogglans van Zen Lifestyle 3 jaar garantie. Niets houdt u dus nog tegen om vandaag nog uw ideale tv meubel hoogglans te bestellen!

Tv meubelen hoogglans in onze winkel Zen XXL

Wij hebben een enorme winkel genaamd Zen XXL, gevestigd aan de Graafseweg 781 in Wijchen. In onze compleet vernieuwde showroom vindt u natuurlijk ook onze tv meubelen hoogglans. Kom de vele mogelijkheden bekijken. Bovendien helpen onze verkopers u graag om tot een perfecte keuze te komen. Wij zijn 6 dagen per week geopend en natuurlijk ook bereikbaar per telefoon of mail als u vragen heeft over een tv meubel hoogglans of over het online bestellen.