Landelijke TV-meubels

De landelijke stijl is een zeer populaire woonstijl in Nederland. Dit komt doordat het landelijke tv-meubel makkelijk te combineren is binnen vrijwel ieder interieur. Daarnaast geeft landelijk meubilair het interieur een warme en gezellige uitstraling. Daarbij passen landelijke tv-meubels in ieder interieur, omdat deze aan te leveren zijn in diverse maten en hoogten. Het grootste deel van de landelijke tv-meubelen zijn gemaakt van diverse houtsoorten, bijvoorbeeld het bekende teakhout en duurzaam gerecycled hout. Veel TV-meubels in de landelijke stijl hebben een houten blad met daaronder een wit geverfde onderkast. Maar er zijn ook landelijke tv-meubels volledig in teakhout te verkrijgen.

Producten 1-12 van 28
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. teak tv-meubel
  Teak tv-meubel element 180cm
  € 549,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 2. Actie
  9%
  Tv-meubel teak 300 cm
  Tv-meubel teak 300 cm
  € 699,00 € 639,00
 3. Tv-dressoir big B oud teak hout
  Tv-dressoir big B oud teak hout
  € 619,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 4. Tv meubel teak Lofty 150cm
  Tv meubel teak Lofty 150cm
  € 479,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 5. 17%
  Landelijke Tv-dressoir Amanda Wit
  Landelijke Tv-dressoir Amanda Wit
  € 1.175,00 € 979,00
 6. Teak TV-meubel Element 120cm
  Teak TV-meubel Element 120cm
  € 449,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 7. Teak TV-meubel Element 240cm
  Teak TV-meubel Element 240cm
  € 699,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 8. 16%
  Landelijke Tv-dressoir Amanda Wit
  Landelijke Tv-dressoir Amanda Wit
  € 899,00 € 759,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 9. 17%
  Industriële Tv-meubel Novara Bruin
 10. Tv-meubel Jasmijn, wit met vergrijsd teak blad
  Tv-meubel Jasmijn, wit met vergrijsd teak blad
  € 395,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
Producten 1-12 van 28
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Landelijke TV-meubelen

De landelijke stijl is een zeer populaire woonstijl in Nederland. De landelijke interieurstijl staat voor rust, warmte, gemoedelijkheid en gezelligheid. Deze kenmerken staan voor het echte thuis gevoel, dit gevoel wil Zen ook creëren in uw interieur. De landelijke TV-meubels van Zen-lifestyle zijn daarnaast extra functioneel. Bovendien zijn ze ruw en/ of opgeschuurd. Daarbij zijn de landelijke tv-meubels makkelijk te combineren met andere woonstijlen, zoals de industriële woonstijl. De meubels zijn er in diverse maten, kleuren en soorten. Combineer het tv-meubel in de tv-hoek met wat kussens, een sprei en veel licht en je hebt een super gezellige woonkamer. Inspiratie nodig? Kom langs bij onze showroom in Wijchen.

Bij Zen Lifestyle heb je een aantal meubelstijlen. De landelijke stijl is hier een van. Deze stijl staat in veel verschillende interieuren in ons land. Dat komt omdat ze bijna in elk interieur makkelijk te combineren zijn. Je hebt namelijk landelijke meubelen in verschillende soorten en maten. De meeste landelijke tv meubelen van deze stijl zijn gemaakt van houtsoorten, zoals teakhout en het duurzame gerecyclede hout. Daarnaast zijn landelijke meubelen met White Wash ook echt een aanrader, dit is hout waar een zeer verdunde verf is overheen gegaan.

Ook in deze categorie komt het materiaal hoogglans terug. Hoogglans is een moderne materiaalsoort die veel wordt gebruikt bij Zen Lifestyle. Deze hoogglans tv dressoirs passen zowel in het moderne als in het landelijke interieur. Bent u op zoek naar een landelijk tv meubel, of heeft u een ander leuk item gezien op onze website? Kom het meubel dan gerust eens in het echt bekijken in de woonwinkel van Zen Lifestyle te Wijchen. De woonwinkel is te vinden op de Graafseweg 781.