Als interieuradviseur van Zen Lifestyle stel ik mij graag aan jou voor. Mijn naam is Evy, 27 jaar, en ik werk alweer drie jaar bij Zen Lifestyle. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd voor interieuradviseur op het koning Willem 1 college en heb ik bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan waaronder bij een interieur architectenbureau. Bij dit bureau heb ik geleerd om interieurontwerpen te maken in 3D. Deze ervaring heb ik meegenomen naar Zen Lifestyle waar ik nu mooie 3D ontwerpen mag maken voor onze klanten. Zo krijgt een klant een goed beeld hoe hun interieur er uit kan komen te zien en lijkt het net of je door de kamer heen lopen. Daarom is het maken van een 3D ontwerp echt mijn favoriete bezigheid tijdens het maken van een passend interieuradvies.

Al vanaf kleins af aan ben ik bezig met interieur. Zo wilde ik het liefst elke maand mijn kamer wel een ander kleurtje geven en was ik altijd aan het schuiven met meubels. Gelukkig heb ik van mijn hobby nu mijn werk kunnen maken. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik thuis nog steeds bezig ben met veranderen. Dan weer een andere kleur op de muur, nieuwe kussens op de bank of toch andere fotolijsten aan de muur. Dat ik bij Zen Lifestyle werk zal vast ook wel bijdragen aan mijn veranderdrang. Ik zie dagelijks de mooiste meubels voorbij komen en kan het soms ook niet laten om iets moois aan te schaffen voor mijn eigen interieur. Zo hebben wij in de woonkamer bank Vespa Special staan en hebben wij sinds kort ook mijn favoriete product mogen ophangen, namelijk het tv-meubel HO19 in het mat zwart. 

 

In mijn interieurontwerpen werk ik met verschillende woonstijlen, natuurlijk wat het beste past bij de klant. Zelf vind ik mijn eigen woonstijl lastig te benoemen. ik heb niet één stijl die ik mooi vind want ik vind heel veel stijlen erg mooi. Ik probeer daarom altijd verschillende stylen te combineren om tot een mooi geheel te komen. Op dit moment houd ik heel erg van de naturel trend in combinatie met zwart en een andere kleur. 

Het leukste aan interieuradvies geven is dat ik de klant kan helpen om een goede match te kunnen maken met sfeer, rust, eenheid maar met hun eigen handtekening. Dit laat ik het liefst aan de klant zien met een 3D ontwerp zodat je echt door de kamer heen kan lopen. Ook vind ik het super leuk om na een advies berichten van de klant te ontvangen als ze mijn plan hebben uitgevoerd en ze er echt heel blij mee zijn en zich thuis voelen in hun nieuwe huis of verbouwde huis.

Wil jij nu ook dat ik aan de slag ga met een persoonlijk interieuradvies? Meld je dan hieronder aan voor een interieuradvies en hopelijk kan ik jou helpen om van jouw huis jouw droomthuis te maken!