Geef je interieur een snelle make-over!

Geef je interieur een snelle make-over!

Ben je uitgekeken op je huidige interieur en wil je eventjes wat anders zonder dat het je veel geld kost? Geef dan je huis een snelle make-over. In deze blog geven wij jou een aantal styling tips, waardoor je weer tevreden zult zijn met je interieur.

Muren verven

Misschien wordt het eens tijd voor een ander kleurtje op de muur. Durf voor een gewaagde kleur te gaan, maar let dan wel goed op of het goed past bij je inrichting. Past een felle kleur niet helemaal bij jouw inrichting? Kijk dan eens naar kleuren zoals: aardetinten, crème en wit. Deze kleuren zijn makkelijker te combineren en passen bij elke inrichting.

Schuiven van meubelen

Een kleine make-over hoeft helemaal niet veel te kosten. Je kunt namelijk gewoon gebruik maken van je huidige spullen en meubels. Begin met het schuiven van een aantal meubelen, draai je bank een kwartslag of zet je tv-dressoir ergens anders neer. Je zult je verbazen, wat voor een verschil dat kan maken. Ook kost dit je helemaal niks, alleen wat spierkracht.

Maak gebruik van groen

Heb je ergens in je woonruimte nog een lege hoek? Vul dan deze hoek op met planten. Planten brengen een huis tot leven. Sommige planten hebben ook weinig verzorging nodig, dit is handig voor als je weinig tijd hebt om aan je planten te besteden. Heb je geen plek voor een grote plant? Ga dan voor een hangplant. Dat bespaart een hoop ruimte!

Re-style je bank

Je bank is een van de meest opvallende eye-catchers in je interieur. Re-style je bank met wat leuke sierkussens of een nieuw plaid. Een nieuwe bank aanschaffen is ook een optie! Kies een bank die helemaal van deze tijd is in een leuk, opvallend kleurtje.

Ook leuk om te lezen "Mid-Century Modern Stijl"