Industriële TV-dressoir Camino 110cm

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Dit prachtige tv-dressoir staat fantastisch in een industrieel interieur. Het meubel is gemaakt van mango lamalux wat voor een stoer en industriële effect zorgt.

  • Met loftdeur
  • Mango lamalux
  • Afmetingen: 110x48x65(h)

TV-dressoir Camino maakt deel uit van een hele woonprogramma. Stel zelf jouw programma samen voor een industriële look in jouw huis! 

Producteigenschappen

Breedte:
110cm
Hoogte:
65cm
Diepte:
48cm
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Lamalux
SKU:
Feelings-TV-meubel-Camino-110cm
Merk:
Feelings
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.