Industriële Salontafelset Soho

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Dit duo van stoere salontafels passen door hun stijlvolle ontwerp in vele interieurstijlen thuis!

De tafels hebben een stoer uiterlijk dankzij de combinatie van gerecycled hout en het metalen onderstel, maar door deze twee tafels met elkaar te combineren ontstaat er fijne, luchtige sfeer.

Uiteraard zijn deze salontafels zeer handig, omdat ze verspreid van elkaar door de ruimte geplaatst kunnen worden als er op meerdere plekken tafels nodig zijn.

Deze set van twee bijzettafels zijn altijd uniek, omdat ze met de hand gemaakt zijn.

Laat deze set de kamer mooi verfrissen!

De grote tafel is 90x90x38cm.
De kleinere tafel is 70x70x32cm

De prijs is voor de set van 2 salontafels.

Producteigenschappen

Materiaal:
Hout
SKU:
140100497
Merk:
Makkii
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.