Houten Barkruk Niek

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Onze Houten Barkruk Niek is het toonbeeld van verfijnde eenvoud. Deze prachtige barkruk combineert natuurlijk hout met eigentijds comfort en voegt een vleugje stijl toe aan elke bar of keukeneiland.

Met zijn ronde vormen en slanke silhouet vangt de Houten Barkruk Niek onmiddellijk de aandacht. Het houten frame is met zorg vervaardigd en onthult de natuurlijke schoonheid van de houtnerf, waardoor elke kruk uniek is. Dit zorgvuldig geselecteerde hout biedt duurzaamheid en een lange levensduur.

De grijze stoffen zitting voegt een vleugje eigentijdse klasse toe aan het ontwerp, terwijl het comfortabele zitoppervlak ervoor zorgt dat je urenlang in stijl kunt ontspannen. De barkruk is ideaal voor zowel dagelijkse maaltijden als bijeenkomsten met vrienden en familie.

Of je nu je keukeneiland wilt verfraaien of een vleugje elegantie aan je bar wilt toevoegen, de Houten Barkruk Niek is de perfecte keuze. Kies voor deze kruk en combineer tijdloos design met ultiem comfort, en maak van jouw ruimte een oase van stijl en gezelligheid. De Houten Barkruk Niek - waar comfort en klasse samenkomen.

Producteigenschappen

Breedte:
55
Hoogte:
97
Diepte:
56
Materiaal:
Hout
SKU:
199180001
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Armleuning:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.