Hoekbank Key West Beige

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Meer dan 12 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Prachtige moderne hoekbank bekleed met een stof van hoogwaardige kwaliteit. De bank heeft een origineel design en mooie afwerkingen Bank Key West past perfect in een modern eigentijds interieur, maar vanwege zijn tijdloze design is bank Key West makkelijk te combineren met andere woonstijlen. 

  • Zoals afgebeeld: 2AL + OTT Groot R
  • Stofcat 8. Loop Nature
  • Zit voorkeur motorisch

Hoekbank Key West is verkrijgbaar in verschillende opstellinge, maten en stoffen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

 

Producteigenschappen

Breedte:
319
Hoogte:
70
Diepte:
215
Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
132500000
Merk:
Loft by Zen
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.