ZTaHL Hanglamp Terra Zwart 2402-9005

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Hanglamp Terra Zwart 2402-9005 is onderdeel van de design collectie van het hoogwaardige merk Ztahl. Alle producten van Ztahl worden met de hand gemaakt en zijn van duurzaam staal. Hanglamp Terra Zwart 2402-9005 heeft een prachtig en modern design. Terra is verkrijgbaar als hanglamp en vloerlamp. Neem voor alle mogelijkheden contact op met de winkel of kom naar onze showroom voor alle opties.

Producteigenschappen:

  • Ø35cm
  • excl. lichtbron
  • zwart
  • 1x E27
  • Standaard kleur is RAL 9005 zwart + goud + messing. Overige kleuren mogelijk op aanvraag en tegen een meerprijs van 10%
  • Deze lamp is beschikbaar in de kleuren zwart, goud of messing

Producteigenschappen

Afmeting:
Ø35cm
Breedte:
35
Lengte :
35
Materiaal:
Staal
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
2402-9005
Merk:
Ztahl
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.