Eetkamerstoel Maro Beige

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Maak plaats voor de Eetkamerstoel Maro: de ultieme samensmelting van comfort en stijl. Met zijn eigentijdse ontwerp, warme beige stoffering en opvallende zwarte poten en rugleuning, is de Maro eetkamerstoel een smaakvolle toevoeging aan jouw eethoek.

De zitting van de Maro is bekleed met een luxe beige stof, waardoor niet alleen een uitnodigende uitstraling ontstaat, maar ook een comfortabele zitervaring wordt gegarandeerd. De subtiele rondingen in de rugleuning voegen een vleugje elegantie toe aan het geheel, terwijl de zwarte poten voor een modern contrast zorgen.

Het zwarte onderstel van de Maro eetkamerstoel biedt niet alleen stevige ondersteuning maar draagt ook bij aan de eigentijdse esthetiek. De ronde vormen in de rugleuning geven de stoel een speels karakter en maken het een ware blikvanger in jouw eetruimte.

Of je nu een complete eethoek opnieuw inricht of op zoek bent naar een enkele statementstoel, de Maro past zich naadloos aan diverse interieurstijlen aan. Of het nu gaat om een modern, Scandinavisch of klassiek interieur, deze stoel voegt een vleugje klasse toe aan elke setting.

Breng stijl en comfort samen met de Eetkamerstoel Maro. Creëer een gastvrije en chique eethoek waar gezelligheid en design hand in hand gaan. Kies voor Maro - waar eten een elegante aangelegenheid wordt.

Kenmerken eetkamerstoel Maro

  • Luxe beige stof
  • Subtiele rondingen
  • Zwarte poten

Producteigenschappen

Breedte:
53
Hoogte:
82
Diepte:
54
Zitdiepte:
46
Zithoogte:
49
Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140102397
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Armleuning:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.