Eetkamerstoel Lucie

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Eetkamerstoel Lucie is een prachtige eetkamerstoel met een moderne look. Het model heeft armleuningen en een comfortabele zit. De Lucie heeft een warme bruine kleur die past in veel verschillende woonstijlen.

Eetkamerstoel Lucie staat prachtig in een Japandi interieur. Verder heeft de stoel aan de binnenzijde een andere stof dan aan de buitenzijde.

Kenmerken van eetkamerstoel Lucie:

  • Uitgevoerd in twee stoffen. Voor: Middlebrown, Achter: Micro
  • Poten zwart
  • Met armleuningen
  • Moderne look 
  • Verschillende woonstijlen

Producteigenschappen

Breedte:
61
Hoogte:
90
Diepte:
55
Zithoogte:
50
Materiaal:
Stof
SKU:
140102378
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Hoogte armleuning:
64 cm
Armleuning:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.