Eetkamerstoel Janna Cremé

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Meer dan 12 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Ontmoet de perfecte mix van comfort en elegantie met onze eetkamerstoel Janna, uitgevoerd in de prachtige stofcat. 2 Symphony Pearl 02 met een opvallend draaiframe in het zwart. Deze stoel combineert moeiteloos functionaliteit met een verfijnde esthetiek, waardoor het een ideale keuze is voor jouw eetruimte.

De eetkamerstoel Janna is voorzien van een luxueuze bekleding in de stijlvolle stofcat. 2 Symphony Pearl 02, die niet alleen een vleugje elegantie toevoegt aan je interieur, maar ook gemakkelijk te onderhouden is. Het opvallende draaiframe in het zwart zorgt voor een eigentijdse uitstraling en biedt tevens extra stabiliteit en duurzaamheid.

Of je nu geniet van een gezellig diner met familie of een ontspannen brunch met vrienden, de eetkamerstoel Janna biedt ultiem comfort dankzij de ergonomisch gevormde zitting en de ondersteunende rugleuning. Bovendien zorgt het draaiframe ervoor dat je gemakkelijk kunt bewegen en van gesprekspartner kunt wisselen zonder de stoel te verplaatsen.

Voeg een vleugje eigentijdse elegantie toe aan jouw eetruimte met de eetkamerstoel Janna. Met zijn perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit, zal deze stoel ongetwijfeld het middelpunt van gezellige diners en inspirerende gesprekken worden. Ervaar zelf het comfort en de verfijning van de eetkamerstoel Janna en geef jouw eetruimte een stijlvolle upgrade.

Kenmerken:

  • Modern design
  • Zwarte poten
  • Met armeleuningen

 

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
SKU:
192100066
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Armleuning:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.